Reviews

Ik ben nog iedere dag blij dat ik contact met jou heb gezocht en met de stappen die ik heb gemaakt dit afgelopen jaar. Het heeft me zoveel gebracht.

- Joyce -

Ik ben nog iedere dag blij dat ik contact met jou heb gezocht en met de stappen die ik heb gemaakt dit afgelopen jaar. Het heeft me zoveel gebracht. Zowel mentaal als fysiek. Ik heb een balans gevonden in zowel mijn voeding als mijn leefstijl en ervaar nu minder stress dan voorheen. Ik vond het heel fijn dat jij mij hierin hebt begeleid. Dankjewel voor alles, dat je zo warm, enthousiast en professioneel bent. Ik heb heel veel van je geleerd. Ik hoop dat je nog veel vrouwen mag helpen.

Dit is het beste cadeau dat ik aan mezelf kon geven!

- Manuela -

Door het laten afnemen van de EMB test en de persoonlijke coaching heb ik goede inzichten gekregen, waardoor ik geleerd heb wat liever te zijn voor mezelf. Ik heb advies gekregen waarmee ik het duurzaam kon aanpakken, zodat het echt een onderdeel werd van mijn leefstijl. De supplementen hebben mij geholpen wat energie terug te krijgen en aan de slag te gaan met het eten. Dit programma draagt positief bij aan zowel je mentale als fysieke gezondheid. Naast het ervaren van minder klachten, heb ik leren te accepteren dat ik endometriose heb. Ik begrijp nu hoe ik het kan aanpakken. Dit is het beste cadeau dat ik aan mezelf kon geven!” 

Na veel buikpijn en darmklachten door endometriose heeft Naomi mijn ogen geopend. Ze heeft me op weg geholpen met de juiste voeding, supplementen en mindset.

- Lianne -

Na veel buikpijn en darmklachten door endometriose heeft Naomi mijn ogen geopend. Ze heeft me op weg geholpen met de juiste voeding, supplementen en mindset. Ik ben blij dat ik haar ontmoet heb en weet dat ik altijd bij haar terecht kan, mocht ik nog ergens tegenaan lopen of moeite mee hebben. Wat een topper is ze!

Het resultaat is dat ik me veel beter voel en ook zelf beter in kan schatten wat ik op bepaalde momenten nodig heb. Hier heb ik de rest van mijn leven plezier van.

- Astrid -

Ik ben erg dankbaar dat ik dit traject heb kunnen volgen. Goede uitleg vooraf van de stappen die genomen worden. De EMB test gaf waardevolle informatie waardoor we goed hebben kunnen bepalen wat mijn lichaam nodig heeft. De begeleiding van Naomi hierin is erg fijn, ze heeft veel kennis en ervaring. Veel goede tips en aanvullingen waardoor je niet alles zelf hoeft te bedenken wat het beste voor je is. Tussendoor hebben we een aantal keer contact gehad over de voortgang en kreeg ik elke keer weer nieuwe tips mee. Het resultaat is dat ik me veel beter voel en ook zelf beter in kan schatten wat ik op bepaalde momenten nodig heb. Hier heb ik de rest van mijn leven plezier van.

Ik wil ook even een momentje nemen om je te bedanken! Het is lang geleden dat ik me zo goed heb gevoeld, fysiek en mentaal.

- Kelly -

“Mijn dankbaarheid voor Naomi is erg groot. Naomi weet waarover ze spreekt, het delen van haar eigen ervaringen en verworven kennis zijn erg waardevol. Dankzij de adviezen en praktische tips ga ik nu bewuster en gezonder door het leven. Hierdoor voel ik mij beter in mijn vel en in mijn hoofd. Naomi heeft mijn leven weer betekenis gegeven. Ze is en blijft voor mij een godsgeschenk!”

Ik heb veel gehad aan haar tips, luisterend oor en adviezen.

- Geertje -

Wat was het fijn om een tijdje mee te lopen met Naomi als ervaringsdeskundige. Ik heb veel gehad aan haar tips, luisterend oor en adviezen. Ze heeft me echt geholpen in de nieuwe weg die ik ben ingegaan. Haar kijk op het leven met endometriose, haar frisse blik en haar eigen kracht heeft mij geïnspireerd. Ze is invoelend maar zal je ook zeker de ‘schop onder je kont’ geven mocht dit nodig zijn. Dank je wel Naomi dat je jouw ervaring omzet in het helpen van andere vrouwen! Een echte aanrader voor elke vrouw!

Praktische tips waar je echt wat mee kan en ik pas ze dagelijks toe, waardoor ik bewuster leef en beter weet wat werkt voor mijn lijf.

- Mandy -

‘Naomi weet waar ze het over heeft, en geeft veel waardevolle kennis. Ze is naast behulpzaam en betrokken, ook nuchter en realistisch en dat vond ik zelf heel verfrissend in de wereld van endometriose en gezond leven. Het is namelijk soms best moeilijk om te weten wat juist is, maar bij Naomi had ik gelijk een goed gevoel. Praktische tips waar je echt wat mee kan en ik pas ze dagelijks toe, waardoor ik bewuster leef en beter weet wat werkt voor mijn lijf.’

Niet alleen ben ik veel bewuster geworden van de invloed van voeding en suppletie op mijn lichaam, ze heeft mij ook richting gegeven om bepaalde gedragspatronen te doorbreken die jaren zijn opgebouwd en mij tegenhouden om een onbezorgd en gezond leven te leiden.

- Leila -

De begeleiding door Naomi is voor mij heel waardevol geweest. Niet alleen ben ik veel bewuster geworden van de invloed van voeding en suppletie op mijn lichaam, ze heeft mij ook richting gegeven om bepaalde gedragspatronen te doorbreken die jaren zijn opgebouwd en mij tegenhouden om een onbezorgd en gezond leven te leiden. Door haar adviezen maak ik betere keuzes en merk ik dat mijn lichaam daar goed op reageert. Naomi, bedankt voor je persoonlijke benadering en “veilige” omgeving waarbinnen ik mijn klachten bespreekbaar kon maken. Ik heb onze gesprekken als zeer plezierig ervaren.