Empower jouw Endo!

Meer verbinding en balans
in je leven met Endo

Heb je endometriose en bepalen je klachten grotendeels je leven? Hoe geef je verlichting aan je klachten én behoud je die balans? Waar begin je? Ik help je daar bij met mijn online programma Empower jouw Endo.

Wil jij...

meer goede dagen dan slechte?

Klachten vermindering op natuurlijke wijze?

Een sterker immuunsysteem?

Verbinding met je body en mind?

Bewustwording?

Meer energie?

Wat als er meer goede dagen zijn dan slechte en je zelf verlichting kan geven aan je klachten?

Uitgeput op de bank liggen ’s avonds na een werk dag en moeite hebben om je ogen open te houden. Na het werk geen energie meer hebben voor je gezin of sociale leven. Continue moe zijn waardoor je niet alles kunt doen wat je zou willen doen. Niet zonder pijnstillers je menstruaties doorkomen. Ziek melden omdat de pijn en de hevigheid te erg is. Regelmatig zo’n opgeblazen buik hebben dat je wel zwanger lijkt. Vermoeidheid, een opgeblazen buik en pijnlijke menstruaties zijn NIET NORMAAL. En dan heb ik het nog geen eens over de ‘rest’. 

Je kunt écht verlichting geven aan je klachten én genieten van het leven met Endo. In Empower jouw Endo geef ik je 5 essentiële stappen hoe je meer verbinding en balans krijgt in je leven met Endo.

Empower jouw Endo

In mijn online programma EMPOWER JOUW ENDO ontvang je elke dag 5 dagen lang 5 modules met daarin dé stappen voor meer verbinding en balans in je leven met endometriose.

 • Stap 1 – First things first: Basis kennis over endometriose. Tips voor ziekenhuisafspraken & tips voor en na een operatie.
 • Stap 2 – Selfcare: Onderwerpen zoals stress, ontspanning, bewegen, mediteren en hormoonverstorende stoffen komen aan bod.
 • Stap 3 – Mindset & Empowerment: Jezelf op nummer 1 zetten
 • Stap 4 – Voeding: Waarom voeding? Wat voor een voeding heeft een negatieve invloed en wat heeft een positieve invloed op je lichaam? 
 • Stap 5 – Basis suppletie: Basis suppletie ter ondersteuning
 • 5 dagen, 5 modules digitaal via de mail.
 • Een perfecte basis voor jouw Endo
 • BONUS; Video met core oefeningen
 • BONUS; 7 dagen zonder suiker challenge

Wie is Naomi ?

Jarenlang heb ik rond gelopen met vage klachten, maar ook met pijnlijke en hevige menstruaties. Bij mij heeft het 20 jaar geduurd voordat er eindelijk erkenning kwam. Ondanks dat ik vanaf dat moment wél regulier goed werd geholpen, werd er niet gesproken over een gezonde leefstijl. 

Ik maakte van mijzelf de grootste prioriteit en ging mij verdiepen in een holistische leefstijl. Van vermoeid, totaal lichamelijk en emotioneel uitgeput, ging ik naar meer energie, meer verbinding en véél minder klachten. 

Ik ben orthomoleculair therapeut en ik mag dagelijks vrouwen met endometriose helpen. Mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje als ik lieve woorden terug krijg van een cliënt die ik heb mogen begeleiden. De transformaties bij mijn cliënten zijn groot en dat ik daar mijn bijdrage aan heb kunnen leveren, ben ik ontzettend dankbaar voor.

Wat cliënten zeggen over mij...

Empower jouw Endo

19
Month
 • Online programma
 • 5 essentiële basis stappen
 • 5 modules
 • 5 dagen elke dag mail
 • BONUS; video met core oefeningen
 • BONUS; 7 dagen zonder suiker challenge