EMBtest

De  EMB-bloedtest is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de cliënt. Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes.

Wat is de EMBtest?

In mijn praktijk werk ik met de EMB test. Dit geeft waardevolle informatie. Je krijgt inzichtelijk of je bepaalde tekorten in voedingsstoffen hebt en bepaalde voedsel gevoeligheden. Maar niet alleen dat, ook toont het aan of er hormonale disbalansen,  darmverstoringen zijn en nog meer dan dat.

Wat is het precies?

EMB staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest. Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan verstoringen en energetische belastingen aantonen.

Zoals:

 • Vitamine en Mineralen tekort
 • Voedselintoleranties
 • Darmverstoringen
 • Hormonale disbalans
 • Stresswaarden
 • Bacteriën
 • Schimmels
 • Parasieten
 • Toxische belastingen
 • Virale belasting
 • Bloedwaardes

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens het consult, neem ik met een kleine prikpen druppels bloed van je af. Of je krijgt de test met uitgebreide instructies opgestuurd. De test gaat op de post naar het laboratorium. Daar wordt het geanalyseerd op microscopisch, energetisch en regulier niveau. Met de uitslag van de test, de gegevens van de vragenlijst en het intake gesprek, ga ik aan de slag met jouw persoonlijk advies. Ik kijk naar jou als persoon, naar het geheel. In het vervolg consult bespreken we de uitslag van de test en jouw advies op maat.

Het voordeel met het werken van deze test is dat ik je nog specifieker en gericht advies kan geven. Eventuele tekorten van vitamines en mineralen komen naar voren, voedselgevoeligheden, darmverstoringen en meer. Hiermee kun je concreet en doelgericht aan de slag met jouw gezondheid en duurt de zoektocht korter. Hierdoor ga je eerder het positieve verschil merken in je gezondheid, zul je minder klachten ervaren en weet je welke voedingsmiddelen een trigger zijn.

Herkenbaar?

De EMB test is zeker interessant als 1 of meerdere klachten herkenbaar voor je zijn; vermoeidheid, weinig energie, darmklachten/problemen, opgeblazen buik, onrustige huid, stress, stemmingswisselingen, vage en onverklaarbare klachten. En als je een algehele gezondheidscheck wilt.

De EMB test neem ik in principe niet ‘los’ af. Dit is in combinatie met een zeer uitgebreid traject of een kort traject. Het gaat om je gezondheid. Jouw persoonlijke advies op maat wordt met zorg en aandacht gemaakt en wat ik zie in mijn praktijk is dat er vaak opvolging nodig is. Dat is één van de redenen dat ik met trajecten werk. 

Heb je interesse? Neem dan contact met mij op via onderstaande button.

Note: de EMBtest is een complementaire test/consult. Deze test vervangt geen regulier onderzoek of behandeling.