Hey, ik ben Naomi!

Jouw helpen, daar ligt mijn hart. Met hormonale klachten, menstruatie en cyclus problemen, overgewicht, vruchtbaarheidsproblemen en/of endometriose. Ik werk met trajecten omdat dit ook écht werkt. Kiezen voor jezelf, investeren in je gezondheid en gaan! Samen pakken we dit aan.

Positief

Door mijn chronische aandoening endometriose ben ik veranderd. Positief.

Jarenlang heb ik rond gelopen met vage klachten, maar ook met pijnlijke en hevige menstruaties, PMS klachten, rug klachten en had ik overgewicht. Naast mijn leuke leven, was dit de schaduw kant die ik het liefste zoveel mogelijk verborg. Dit werd ook gevoed door de artsen die mij vertelde dat het erbij hoorde en de pil de enige oplossing was. Totdat ik te maken kreeg met vruchtbaarheidsproblemen. Eindelijk had ik de juiste huisarts, kwam ik bij de juiste gynaecoloog en kwam ik terecht bij het endometriose centrum in Amsterdam. Er was een diagnose en alles veranderde. Ondanks dat ik vanaf dat moment wél regulier goed werd geholpen, werd er niet gesproken over gezonde voeding, leefstijl en zelfzorg.

Ik koos voor mijzelf, ging mij erin verdiepen en paste het toe. Van vermoeid, totaal lichamelijk en emotioneel uitgeput, ging ik naar vol energie met véél minder klachten. Én ik zocht de verbinding met mijn lichaam weer op, doe nu alles op de natuurlijke manier, ook mijn cyclus, en ben een stuk liever voor mijzelf. De helende kracht van het lichaam is zó bijzonder.

Inmiddels ben ik orthomoleculair coach, kan ik mijn kennis en ervaringen delen en mag ik dagelijks vrouwen met gezondheidsklachten helpen…Mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje als ik lieve woorden terug krijg van iemand die ik heb mogen begeleiden. Waarvan haar leven óók positief is veranderd op meerdere vlakken en ik daar mijn bijdrage aan heb kunnen leveren. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Interviews

Radio interview bij Omroep Flevoland

Voor de podcast van Bijzonder Auto-immuun werd ik geïnterviewd over endometriose en de balans tussen voeding, leefstijl en mindset.

Studies & Cursussen

Orthomoleculair therapeut – diploma
Orthomoleculair voedingsdeskundige – diploma 
Specialist hormonen – gecertificeerd
EMB test – gecertificeerd
Een praktijk opbouwen – gecertificeerd
Aangesloten bij CAT – Collectief Alternatief Therapeuten

Workshops
Pranic Healing
Ondernemen 

Heb je endometriose?

Met de Endo Checklist heb je overzichtelijk wat je klachten zijn en waar het invloed op heeft.