Hey, ik ben Naomi!

Jouw helpen, daar ligt mijn hart. Vanuit mijn kennis én als ervaringsdeskundige. Het zelfhelend vermogen van je lichaam is enorm krachtig. Kiezen voor jezelf en investeren in je gezondheid is het allergrootste cadeau wat je jezelf kunt geven!

Mijn verhaal

Jarenlang heb ik rond gelopen met vage klachten, maar ook met pijnlijke en hevige menstruaties. Bij mij heeft het 20 jaar geduurd voordat er eindelijk erkenning kwam. De chronische aandoening endometriose. Ondanks dat ik vanaf dat moment wél regulier goed werd geholpen, werd er niet gesproken over een gezonde leefstijl.

Ik maakte van mijzelf de grootste prioriteit en ging mij verdiepen in een holistische leefstijl. Van vermoeid, totaal lichamelijk en emotioneel uitgeput, ging ik naar meer energie met véél minder klachten. 

Ik was één van de eerste in Nederland die open was over endometriose op de socials voor meer awareness. Op instgram deel ik dagelijks vanuit mijn vakgebied en eigen ervaringen en geef ik tips voor vrouwen met endometriose.

Als orthomoleculair therapeut mag ik dagelijks vrouwen met endometriose helpen. Ik werk met trajecten omdat dit ook écht werkt. Mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje als ik lieve woorden terug krijg van een cliënt die ik heb mogen begeleiden. De transformaties bij mijn cliënten zijn groot en dat ik daar mijn bijdrage aan heb kunnen leveren, ben ik ontzettend dankbaar voor.

In de media

Studies & Cursussen

Orthomoleculair therapeut – diploma
Orthomoleculair voedingsdeskundige – diploma 
Specialist hormonen – gecertificeerd
EMB test – gecertificeerd
Een praktijk opbouwen – gecertificeerd
Aangesloten bij CAT – Collectief Alternatief Therapeuten

Workshops
Pranic Healing
Systemisch werk/familie opstellingen

Een musthave voor elke vrouw met endometriose!

Wil je meer goede dagen dan slechte dagen? Wil je meer verbinding en balans in je leven mét endometriose? In mijn online programma Empower jouw Endo geef ik je 5 basis stappen die essentieel zijn voor je endo.