Hey, ik ben Naomi!

Als holistisch endometriose coach help ik vrouwen vanuit mijn kennis én als ervaringsdeskundige om in balans te leven met endometriose. Het zelfhelend vermogen van je lichaam is enorm krachtig. Kiezen voor jezelf en je gezondheid is het allergrootste cadeau wat je jezelf kunt geven!

Mijn persoonlijke verhaal

Jarenlang heb ik rond gelopen met vage klachten, maar ook met pijnlijke en hevige menstruaties. Bij mij heeft het 20 jaar geduurd voordat er eindelijk erkenning kwam en de diagnose endometriose kreeg. Ik ben 2x geopereerd en door de schade die de endometriose had aangericht in mijn buik was een tweede kinderwens nihil. Ondanks de operatie en het IVF traject is deze wens niet in vervulling gegaan. 

Na 20 jaar werd ik eindelijk goed geholpen in de reguliere zorg, maar er werd niet gesproken over een gezonde leefstijl en niet gekeken naar het geheel. Ik besloot verder te kijken en was benieuwd hoeveel invloed jezelf hebt op je klachten en vooral wat je er zelf aan kan doen.

Ik maakte van mijzelf de grootste prioriteit en ging mij verdiepen in een holistische leefstijl. Van vermoeid, totaal lichamelijk en emotioneel uitgeput, ging ik naar meer energie met véél minder klachten. Dit had zo’n positief effect dat ik besloot het roer om te gooien en hier iets mee te doen.

Inmiddels help ik als holistisch endometriose coach vrouwen met endo. Op mijn manier draag ik bij en zorg ik voor meer awareness voor deze chronische aandoening zodat er er meer vrouwen tijdig achter komen dat ze het hebben en er op tijd bij zijn. Want zeker de helft van alle vrouwen met endometriose heeft te maken met vruchtbaarheidsproblemen.

In mijn praktijk werk ik met trajecten omdat dit ook écht werkt. Mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje als ik lieve woorden terug krijg van een cliënt die ik heb mogen begeleiden. De transformaties bij mijn cliënten zijn groot en dat ik daar mijn bijdrage aan heb kunnen leveren, ben ik elke keer weer ontzettend dankbaar voor.

Wil je meer weten over mijn werkwijze en wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op. 

Good to know; op instagram deel ik dagelijks mijn kennis, eigen ervaringen en geef ik tips.

In de media

Studies & Cursussen

Orthomoleculair therapeut – diploma
Orthomoleculair voedingsdeskundige – diploma 
Specialist hormonen – gecertificeerd
Coach – i.o.
EMB test – gecertificeerd
Een praktijk opbouwen – gecertificeerd
Aangesloten bij CAT – Collectief Alternatief Therapeuten

Workshops
Pranic Healing
Systemisch werk/familie opstellingen